Baby- og børnebehandling

Hvad er Babyzoneterapi?
Det er en rolig og nænsom behandling med tryk og massage under barnets fødder.
Det er ren afslapning for barnet.

Kontakt læge eller sundhedsplejerske først, inden du bestiller tid til zoneterapi, så du kan få afklaret hvad problemet kan være!

Hvornår kan zoneterapi være godt for din baby?
De babyer og mindre børn jeg behandler, har typisk følgende udfordinger

  • Mavekneb
  • Forstoppelse
  • Hovedpine/spændinger i nakke
  • Uro dag eller nat med konstant lyd og bevægelse
  • Skrigeture i løbet af dagen
  • Generel utilpashed
  • Øreproblemer
  • Slimdannelse i spec luftveje
  • Stress fra begyndelsen af livet

Jeg elsker at se baby få det bedre med zoneterapi, og derved give hele familien mere ro og overskud i hverdagen. 

Hvor foregår behandlingen?
Den kan gives i min klinik i midtbyen, eller jeg kan cykle hjem til jer og give jeres baby zoneterapi.
Jeg kommer mest hjem til dem i Aarhus C, men skriv sms til mig hvis du bor udenfor Aarhus, så finder vi en løsning. 

Kan børn lide zoneterapi?
Alle babyer reagerer forskelligt på behandlingen, det kan være med ro eller gråd under behandlingen. Baby kan sidde ved mor hvis han/hun er utryk og kan også ammes mens der gives zoneterapi. Begge situationer med ro og gråd er lige normale. Lige efter zoneterapi sover baby ofte 2-3 timer og er meget afslappet. Jeg tilpasser mig hver enkel situation og presser ikke på for at få resultater. 

Hvad er effekten af zoneterapibehandlingen?
Mere ro, anderledes afføring (kan være grøn) og skyldes udrensningen, knyttede hænder forsvinder, mere tørst, sover mere.    Efter 1. beh kan der ses en forværring af problemet det første døgn, efter de andre behandlinger bliver baby mere og mere tilpas og det i kom med af problemer vil aftage. 

Hvor ofte og hvor mange behandlinger? Erfaringen siger 3-5 behandlinger er det mest almindelige. Jeg behandler hver dag, hver anden dag eller ?, alt efter behov og symptomer.  Behandlingen varer fra 10-25 min. 

Hvis ikke zoneterapien giver resultater?
Så kigger jeg på mor og behandler gerne mor med baby på maven, her har jeg erfaring for at når mor for slappet af så påvirker det baby rigtig meget. Det kan være rigtig hårdt at blive mor, så her ses gode resultater 😉

Hvordan foregår behandlingen?
Jeg spørger først ind til hvad jeg skal hjælpe jer med. Så tager jeg kontakt med jeres baby, ved at ligge hænderne blidt under lænden, så vi lige lærer hinanden at kende. Jeg giver nu nænsom og rolig behandling på de zoner under foden, samt tryk på akupunkturpunkter på kroppen som jeg har erfaring for er belastet. Efter lidt tid kan der komme afføring som resultat af zoneterapien, baby bliver træt og vi slutter af med at snakke om hvad i selv kan gøre derhjemme for at følge op på min behandling. Det er muligt at filme mens jeg giver zoneterapi og få vist hvor i selv kan massere derhjemme.  Behanlingen kan være hvor baby ligger på min briks og den kan gives mens mor eller far sidder med baby!

Hvordan bestiller jeg tid?
Hvis du ønsker en tid til hjemmezoneterapi skal du sms mig og jeg ringer op og aftaler tiden med jer...22903054
Hvis i ønsker at komme i klinik, kan i online booke her på hjemmesiden

OBS forskellige priser! 
Tillæg på 150,- ved hjemmebehandling
Sms mig gerne på 22903054, hvis jeg skal ringe dig op!

>