Zoneterapiskolen Logos


Velkommen til Zoneterapiskolen Logos i Aarhus
Zoneterapiskolen har  eksisteret siden 1985. skolen har uddannet og uddanner mange dygtige zoneterapeuter. Håndværk, nærhed, intention og flow er vores nøgleord. 

En fantastisk uddannelse

Zoneterapeut er et fantastisk erhverv. Zoneterapeut uddannelsen hos os, har et højt fagligt niveau med fokus på "håndværket".

Høj fagligt niveau betyder hos os, at du kan mere end du skal kunne, når du er uddannet, som en  mesterlære zoneterapeut. Mesterlære fordi, underviser Janni almosetoft har mange års erfaring som underviser og zoneterapeut, og deler gladeligt ud af sin mangeårige viden.
Andre undervisere på skolen har ligeledes højt fagligt niveau og er passionerede.
Vi har kun små hold, så du bliver set og hørt under hele uddannelsen.  

Vi giver dig en alsidig og personlig rejse ind i en holistisk tænkende verden, du vil blive holdt i hånden hele vejen mod målet - zoneterapeut. Vi skaber sammen, alt det der skal til at kunne arbejde som selvstændig zoneterapeut. 

 "håndværket" som fokus, betyder at det er det vi bruger meget tid på, zoneterapien praktisk, meridianlæren praktisk, så du som zoneterapeut, kan behandle med præcis den ro og det nærvær der kommer af, at være sikker i sit fag.

Vi holder os ajour med nye tiltag, som markedsføring, SoMe, zoneterapi forskning, så du går fra skolen med al den nye viden.

Zoneterapaut uddannelsen på Logos tager ca 15 måneder, den kvalificerer dig til momsfritagelse og til medlemskab af en brancheforening, som kan tildele dig titlen RAB, registreret alternativ behandler.


INDHOLD I UDDANNELSEN: 

  • 300 timer praktisk og teoretisk zoneterapi, meridianalære, orientalsk diagnose, biopatis, TKM samt supervision
  • 30 timer kost incl. viden om vitaminer, mineraler, faste mm.
  • 50 timer Psykologi og samtale som terapeut
  • 15 timer balanceringsteknikker via foden
  • 15 timer øreakupunktur 
  • 15 timer klient besøg på skolen
  • 15 timer klinikdrift og markedsføring
  • Foruden det skal du have mindst 50 dokumenterede hjemmebehandliger og du skal selv modtage 5 behandlinger under uddannelsen

Der tages forbehold for ændring af fagindholdet. Fag og indhold vil altid være tilpasset krav til at blive RAB godkendt zoneterapeut. 


Pris  er kr. 56.000 ( prisen stiger til 62.000,- pr. 1. januar 2025) Indeholdt i pris er alt du skal igennem under uddannelsen. 

Ikke indeholdt er pris for anatomi/fysiologi og sygdomslære, da det er basisfag du skal skal sørge for at modtage undervisning i. Her vil vi gerne hjælpe dig med at finde en egnet underviser. 

Der er mulighed for afdragsordning hver måned med et tillæg på 8% i prisen. 

En Zoneterapeut uddannelse i samarbejde med ZCT
Vi har på skolen et fagligt samarbejde med brancheforeningen ZCT https://zct.dk . Det er vores brancheforening der sammen med skolelederne der fastsætter vores uddannelse. Din sikring om at du som studerene får den bedst mulige og opdaterede uddannelse. 


“Jeg har med stor tilfredshed taget zoneterapi-uddannelsen på Logos. Der er gode faciliteter, og Janni er en kompetent underviser med stor faglig viden og et smittende engagement. De varmeste anbefalinger herfra”

 -Tanja


Skriv eller ring endelig med spørgsmål

Kærlig hilsen
 Janni Almosetoft

 Janni Almosetoft
Skoleder

>