Om mig


Jeg er Janni Almosetoft, ejer af en skøn klinik i midten af Aarhus. Jeg har været zoneterapeut i 20 år. Jeg er uddannet ansigtszoneterapeut, øreakupunktør, energiterapeut. Jeg har her i 2021 færdiggjort en Phd i Klient Transformation fra U.C. Education.

Jeg er registreret zoneterapeut RAB, medlem af branceforening ZCT
Jeg har meget erfaring med at hjælpe børn og deres familie igennem refluks, fordøjelsesproblemer, ørepine, forkølelse, søvnforstyrrelser og almen utilpashed. 

Jeg har meget erfaring med at hjælpe kvinder i overgangsalder, med stress, med fysiske og psykiske udfordringer. 

Jeg har meget erfaring med at hjælpe unge piger med menstruationsforstyrrelser, tankemylder, fysiske og psykiske udfordringer. Drenge har også brug for at få balanceret hormoner, det fysiske og psykiske og her har jeg også erfaring. 

Jeg er også forfatter til bøgerne, Zoneterapi med afsæt i traditionel kinesisk medicin, bogen om Babyzoneterapi - en guide til forældre, og så har jeg fået oversat den sidste bog til engelsk, Reflexology for babies, a guide for parents with infants. 

Dagligt er jeg leder af zoneterapiskolen Logos, en skole hvor jeg uddanner nye zoneterapeuter, samt underviser på efteruddannelses kurser for terapeuter.
Jeg holder af at holde mig "up to date" med det der sker i min branche, så deltager på kurser løbende og deltager hvert år i selvudviklings kurser både i Dk og i udlandet.>