Om mig

Jeg er Janni Almosetoft, ejer af en skøn klinik i midten af Aarhus. Jeg har været zoneterapeut i 20 år og har i den tid også uddannet mig til ansigtszoneterapeut, øreakupunktør, energiterapeut. Jeg har her i 2021 afsluttet min Bachelor i Klient Transformation fra U.C. Education. 
Jeg er registreret zoneterapeut RAB, medlem af branceforening ZCT og FDZ, det hele betyder at du får en professionel behandling i rare omgivelser.
Mine behandlinger er aldrig ens, for jeg tilrettelægger dem udfra hvor du er lige nu, mine behandlinger er unikke som du er unik. 

Jeg er også forfatter til bøgerne, Zoneterapi med afsæt i traditionel kinesisk medicin, bogen om Babyzoneterapi - en guide til forældre, og så har jeg fået oversat den sidste bog til engelsk, Reflexology for babies, a guide for parents with infants. 

Dagligt er jeg leder af zoneterapiskolen Logos, en skole hvor jeg uddanner nye zoneterapeuter, samt underviser på efteruddannelses kurser for terapeuter.
Jeg holder af at holde mig "up to date" med det der sker i min branche, så deltager på kurser løbende og deltager hvert år i selvudviklings kurser både i Dk og i udlandet.
Jeg afholder også foredrag af forskellige karakter, og er underviser til forældre der gerne selv vil hjælpe deres barn med zoneterapi, har blandt andet lavet kurser i Aarhus på Dokk 1.

Privat er jeg mor til 4 børn, der alle er voksne nu og  jeg bor i Aarhus med min mand


>