Frekvens, Fokus og super effektive teknikker

Kurset giver 10 RAB point
Dette kursus er for dig, der gerne vil arbejde med din energi, dit fokus som behandler. Kurset giver dig nogle teknikker, der er meget brugbare og effektive.

Kurset lærer dig at mestre din energi som zoneterapeut og holde fokus.

Kurset indeholder 4 moduler som du kan vende tilbage til alt det du har lyst og tid til. 

Udover disse moduler kan du deltage i Webinar med mig ved skærmen, her kan du stille spørgsmål, lytte til andre og ikke mindst få vist praktisk hvad du kan være i tvivl om fra kurset. 

Efter du har gennemgået kurset og deltaget på Webinar, sender jeg kursusbevis til dig. 

Modul 1
Hvad er energi, hvad er frekvens ? Jeg guider dig ind i at mærke din frekvens, dit åndedræt. Jeg vil teoretisk gennemgå de forskellige stadier af frekvens, snakke om energi og hvordan du holder den høje frekvens og dermed fokus, så du virkelig kan gøre det nemt for dig selv og give en behandling der er unik som du er. 

Modul 2
Hvordan kan du så flytte energien nemt, effektivt og fantastisk? Det gennemgår jeg teoretisk og med "hands on" så du kan bruge det med det samme i klinikken. 

Modul 3
Vi laver her nogle behandlingsplaner med over- og underenergi set udfra TKM. Det kan give dit et billede mere på hvordan du kan arbejde med dine kunder.

Modul 4
Lær at arbejde med de 7 chakraer via foden, det er så fantastisk at kunne, det er så givende for dine kunder, det skal jeg vise dig praktisk, så du kan bruge det med det samme i klinikken. 

>