ZONETERAPEUT UDDANNELSEN


VELKOMMEN TIL ZONETERAPISKOLEN LOGOS

Vores helt grundlæggende ydelse her på skolen, at uddanne Zoneterapeuter. siden 1985 har vi udviklet en helt unik uddannelse som zoneterapeut. Skolen udbyder derudover kurser til komplementære behandlere. 


ZONETERAPEUTUDDANNELSEN

Din zoneterapi uddannelse tager ca.15 måneder hos os.

 • Du vil skulle møde på skolen en dag om ugen, på enten et dag- eller aftenhold og du er til undervisning 5 timer ad gangen.
 • Du kan tage dette forløb samtidig med, at du tager dine basisfag Anatomi, Fysiologi og Sygdomslære. Du skal have bestået dine basisfag inden zoneterapi eksamen. Vi hjælper dig med en plan. 
 • Det hold du starter på er typisk det du gennemfører uddannelsen sammen med.
 • Basisfagene skal du have på en anden skole. 
  LÆS MERE på fanen anatomi, fysiologi og sygdomslære

 • Aftal et møde med skolen, eller kom til et af vores informations møder, så tager vi en snak om hvad der passer dig bedst.


SÅDAN FOREGÅR DET HER PÅ SKOLEN !

Undervisningen i zoneterapi veksler mellem teoretisk gennemgang og praktisk behandling. Du får og giver zoneterapi, meridianmassage og øreakupunktur hver gang. Der er tid til din personlige udvikling også, der bliver grædt og grint, det er alvorligt og på alle måder, mest lærerigt.

TKM er en fantastisk del af Zoneterapeutens diagnose og arbejdsværktøj og du vil blive introduceret til TKM fra første dag. Forståelse, viden og brug af meridianer, akupressur og 5 – elementernes aspekter, alt dette for at du kan se holistisk på sygdomme og hvodan alt kommer af tanker og følelser.

Du lærer øreakupunktur under uddannelsen, så du kan bruge det som behandling sammen med zoneterapi og meridianmassage.   

INDHOLD I UDDANNELSEN: 

 • 300 timer praktisk og teoretisk zoneterapi, meridianalære, orientalsk diagnose, biopatis, TKM samt supervision
 • 30 timer kost incl. viden om vitaminer, mineraler, faste mm.
 • 50 timer Psykologi og samtale som terapeut
 • 15 timer balanceringsteknikker via foden
 • 15 timer øreakupunktur 
 • 15 timer klient besøg på skolen
 • 15 timer klinikdrift og markedsføring
 • Foruden det skal du have mindst 50 dokumenterede hjemmebehandliger og du skal selv modtage 5 behandlinger under uddannelsen
 • Du bliver undervist i at lave Case Reports så du kan blive en del af et stort forsknings netværk indenfor zoneterapi, dette er fremtiden for zoneterapeuten.

Der tages forbehold for ændring af fagindholdet. Fag og indhold vil altid være tilpasset krav til at blive RAB godkendt zoneterapeut. 

Derudover skal du dokumentere mindst 50 timers egne klient behandlinger uden for skoletiden. Det vil sige du finder dine egne klienter og behandler hos dig selv, med al den supervision du har brug for, og i dit tempo 😉 

Du bliver også guidet  personligt,  i udviklingen til zoneterapeut med alle de udfordringer der opstår undervejs, både på det personlige plan og i forhold til klienten.

Derudover må du forvente at bruge noget tid på at få øvet det praktiske og få øvet det der skal kunne læres udenad. Vi vil lave sjove gruppearbejder på skolen til at få indlært udenadlæren, som er nødvendig for at kunne blive en god zoneterapeut. 

Du skal være fyldt 18 år, for at begynde på uddannelsen. Du behøver ingen særlig uddannelse for at begynde på uddannelsen til zoneterapeut, men modenhed og erhvervserfaring er en fordel. Skolerne optager elever efter vurdering af, hvor egnet de er, evt. efter en personlig samtale.

Der tages forbehold for ændringer af fagsammensætning og timetal.
Fag og timer vil dog altid opfylde kravene for RAB-registrering.

 


 MATERIALE UNDER UDDANNELSEN

Her på skolen bruger vi altid opdateret materiale. Udover bogen, zoneterapi med afsæt i TKM, skrevet af Janni almosetoft, vil der komme tillægsmateriale af ny viden og teknikker som kan være relevant. 

Al undervisning vil blive lagt ud online, så du altid kan vende tilbage og få det repeteret. Underviser vil også bidrage med den viden, mange års erfaring i dette fantastiske håndværk har givet. 


>