Flyt kvindens/pigens ubalancer

Kurset giver 10 RAB point
Dette kursus er for dig, der kunne tænke sig at hjælpe kvinder og piger med at slippe af med deres generende ubalancer på en god, hurtig og effektiv måde.

Kurset giver dit et super godt overblik i hvad kvinder og piger kan have af ubalancer i kroppen.

Kurset indeholder 4 moduler som du kan vende tilbage til alt det du har lyst og tid til. 

Udover disse moduler kan du deltage i Webinar med mig ved skærmen, her kan du stille spørgsmål, lytte til andre og ikke mindst få vist praktisk hvad du kan være i tvivl om fra kurset. 

Efter du har gennemgået kurset og deltaget på Webinar, sender jeg kursusbevis til dig. 

Modul 1
Forstå hvad energi er, og lær hvordan du også kan lære at holde fokus. Jeg gennemgår også de forskellige hormoner og hvad de laver i kroppen. Følelserne i hormonerne er vigtige for at forstå den holistiske del af ubalancerne.

Modul 2
De forskellige ubalancer kvinden typisk kommer i klinikken med, og de forskellige ubalancer pigen ofte kommer i klinikken med, gennemgår jeg 

Modul 3
Teoretisk og praktisk hvordan du flytter energien mellem organerne på en super effektiv måde jeg håber du vil elske. Nervus Vagus og rygsøjlens hjælp når du skal ændre sygdomsbilledet, så "Hands on" via video. 

Modul 4
Her gennemgår jeg de forskellige cases udfra TKM, jeg viser dig en måde at få det hele med, så der udfra den hele kvinde/pige kan laves en super effektiv behandlingsplan. 

>