Chi-gong info

Sanne Andersen

Golden Wings Chi Gong Center 

The flow of life

Golden Wings Chi Gong og Tai Chi Instruktør
Jeg har udøvet og undervist i Chi Gong og Tai Chi siden 2000.

Min læremester, Mike Robinson, har udviklet Golden Wings variationen, som er den, jeg også tager udgangspunt i, i min undervisning.

Om mig og min baggrund

Jeg driver Golden Wings Chi Gong Centeret, som er det eneste af sin art i Danmark. Her uddanner jeg chi gong instruktører og afholder kurser i chi gong og tai chi.

Desuden har jeg Dansk Institut for Zoneterapi, hvor jeg uddanner zoneterapeuter og øreakupunktører og udbyder forskellige kurser indenfor alternativ behandling og personlig udvikling. Jeg har været zoneterapeut med egen klinik siden 2000, og har i tiden 2003-2010 været skoleleder for Zoneterapeutskolen i Nordjylland. Jeg har mange års erfaring med chi gong, tai chi og zoneterapi, m.m. og uddanner mig løbende på kurser om personlig udvikling, forskellige terapiformer og alternativ behandling.


Chi hilsner fra Sanne

>