Hjælp til din baby video

BØRN OG BABYER SKAL HAVE ALT DEN HJÆLP DU KAN GIVE DEM
Vi hjælper dagligt børn og spædbørn fra hele Danmark med at komme i harmoni
Teknikker med zoneterapi og massage påvirker dit barns sundhed og skaber smil og glæde
Hjælpen er online fra det proffessionelle team "Raskerollinger", hvor du bliver guidet med film og illustrationer.

Vi leverer resultater
Vi har stor erfaring 
Vi guider i effektiv online massage og zoneterapi

Denne side er tænkt som en zoneterapi guide til forældre, der gerne vil kunne hjælpe deres barn med at genoprette balance i kroppen på en naturlig måde.
Alle vores metoder med zoneterapi og massage er nemme og dejlige at udføre på barnet.

OBS:Ingen behandling af dit barn med zoneterapi og massage ved feber, sløvhed eller hvis det føles forkert at give zoneterapi.


ZONETERAPI VIRKER

Der er forskellige hypoteser om hvorfor zoneterapien virker; der er ingen videnskabelig forklaring. Det man ved er at
kroppens evne til selvhelbredelse er meget stærk og den responderer på zoneterapien.
Zoneterapi virker akut smertelindrende og afslappende.
 
FORÆLDRES INSTINKTIVE KÆRTEGN
Forældrenes kærtegn er grundlaget for barnets helbred. Alle forældre mærker en stor kærlighed til barnet med det samme det fødes.
Naturligt begynder forældrene at stryge barnet blidt og ubevidst i ansigtet, på kroppen og ikke mindst på hovedet. De er forelskede i barnet med det samme. Dette kærtegn spiller en stor rolle for barnet, da det beroliger og øger blodcirkulationen. Et instinktivt kærtegn.
Zoneterapi kan udføres fra første dag, der er intet farligt ved denne berøring. Zoneterapi er en kombination af terapeutiske og beroligende tryk og berøring

FYSISKE FORDELE VED ZONETERAPI
Zoneterapi forbedrer kredsløbet hos barnet. Samtidig stimulerer det udrensningen, luftvejene og fordøjelsen. Regulerer hormonbalancen og stimulerer immunforsvaret.
Det afslapper også muskler og knogler. Endelig stimuleres nervesystemet med ro og afslappethed som resultat. Zoneterapi virker akut smertelindrende.
 
PSYKISKE FORDELE
De psykiske fordele ved massage og zoneterapi er, at dit barn bliver et mere roligt og et gladere barn. Dæmper uro efter en hård fødsel. Styrker båndet mellem forældre og barn på en kærlig måde. Søvnen forbedres ved at barnet finder mere ro.
 
BEHANDLINGSGREB OG STYRKE
De kærtegn forældre giver barnet ved zoneterapi og zonemassage skal være passende kraftige og bløde på samme tid. Roen hos forældrene er afgørende for god modtagelse hos barnet.
På nyfødte børn bruges mildere og langsommere behandlingstryk/massage og i takt med at barnet bliver større, kan der øges lidt i styrke og rytme. Det er vigtigt, at den forælder, der giver barnet behandling, selv er i ro og har en god arbejdsstilling, så energien ikke lukkes. Husk at barnet mærker med det samme ændringer i følelserne hos sine forældre. F.eks. hvis det er mor, der giver zonemassagen og hun er træt og ked af det, så bliver barnet nemt utrygt og ked af det, det giver ikke de bedste resultater. Hvis der er mange ømme punkter på barnets fod, kan der med fordel behandles let, mens barnet sover og gerne med strømper eller et tæppe imellem hånd og fod under behandlingen. Barnet kan også behandles med strømper på, mens det er vågen, hvis der er meget ømme områder på foden. Det er også muligt at lave zoneterapien, mens barnet har fødderne under vand.
 
BEHANDLINGSSTILLING
Små børn behandles bedst, mens det holdes i armene af mor eller far. Ældre børn kan ligge på et tæppe eller lign. Passende sted for behandlingen er et sted med varme og ro, gerne med lidt stille musik i baggrunden.
 
REAKTIONER
De typiske reaktioner når det er forældre der giver zoneterapi og zonemassage er ro, velvære og afslappethed. Barnet kan også få forværring af symptomer, dog går de hurtigt væk igen. Dette er helt naturligt, når kroppen healer op.
 
HVOR OFTE ZONETERAPI
Barnet kan tåle at få zoneterapi hver dag, dog skal der gives ro, hvis der er mange reaktioner. Hvert barn er unikt, så zoneterapien og mængden må tilpasses hvert enkelt barn.
 
BEHANDLINGSGREB/ TEKNIK
At bruge tommelfingeren eller håndroden til at massere med giver en rolig, blød og kontrolleret behandling. Håndroden er for den mindre erfarne behandler som forældre meget anvendelig, da der stimuleres over et større område ad gangen, derved undgår man at trykke for hårdt i en meget øm zone. En professionel zoneterapeut har teknikker der går mere i dybden og har erfaring i at vælge den rette trykstyrke. Behandlingsgreb til mere specifikke zoner, her anvendes ofte tommelfinger eller anden passende finger. Første gang du giver dit barn zoneterapi, vil du nok føle, at du har ti tommelfingre, og forvent det tager lidt tid, inden du kan slappe helt af i at give behandling.
 
TRYK/MASSAGE STYRKE
Forstil dig speederen i en bil. Pres roligt og koncentreret ned i zonen (som på speederen) indtil du synes det virker godt, hellere for lidt pres end for meget. Når du er færdig med at trykke/massere
i zonen/området, slipper du roligt foden igen (ligesom speederen i bilen). Når du behandler de små områder på fødderne, skal din tommelfinger kun rotere i punktet eller skiftevis trykke og slippe.
Støt altid foden med den hånd du ikke arbejder med, det virker trykt og rart for barnet med en fast støtte.

 

 

>