MasterClass i Zoneterapi

MasterClass i zoneterapi og energimedicin

Til alle Danmarks zoneterapeuter

Hvad er MasterClass i zoneterapi og energimedicin, og hvorfor en overbygning på zoneterapiuddannelsen?

Et kursus til dig der gerne vil have værktøjer til, at komme i dybden med dig selv og zoneterapi 

Som du vil lære på kurset, er det at give zoneterapi, meget mere en det at trykke og massere.  

Målet er at give dig en dyb indsigt i energi, frekvenser, tanker, følelser og praktisk zoneterapi på den mest fantastiske måde. 

DU LÆRER PÅ KURSET
Meget, så meget at det er en god ide at have læst op på meridianer, fem-element og organuret. Der vil blive sendt et online online kursus i TKM, gratis når du har meldt dig til kurset. Det skal du have set igennem inden vi ses. Denne forberedelse gør kursus dagene mere effektive. 


KURSUSINDHOLD

 • Unikt forberedelses materiale
 • Indblik i hormonubalance, betændelsestilstande og nervesystemets ubalancer
 • Undervisning i MyMOP (Measure Yourself Medical Outcome Profile) spørgeskema og Casereports, du bliver med til at indsamle dokumenterede resultater efter videnskabelige standarder. En professionel tilgang til zoneterapi. 
 • Bevidsthed om sygdom, qi, tanker, følelser, psyken, empati /sympati
 • Frekvens og zoneterapi
 • Det heles udtryk
 • Måder at tolke kroppen på
 • Øvelser til at tage vare på dig selv
 • Chakra behandling og farvebehandling på fødderne
 • Meridianerne på en ny måde
 • Masser af Cases på klienter i klinik, egen med sparring fra holdet og underviser, samles til et kompendie til brug fremover

MasterClass i Zoneterapi, er en uddannelse som skal give dig som zoneterapeut nogle nye redskaber samt indsigt og fordybelse i nogle kerne ubalancer både teoretisk og praktisk.

KOST: Vi går i dybden med emnerne betændelsestilstande, hormonubalancer og ubalancer i nervesystemet - med dig som i forvejen ved det basale om kost. 

Kost og ernæring bidrager med nødvendige byggesten til det daglige liv, til livskraft og energi. Kost og ernæring er naturlige indgangsvinkler til vedligeholdelse og genoprettelse af velvære og optimering af sundhed.

Ernæringsterapien er således et vigtigt redskab til forbedring af basale organ-funktioner gennem udrensning og aflastning af kroppen, erstatning og fornyelse af reserverne. Glæd dig! Du kommer til at stå stærkt som zoneterapeut med teknikker, redskaber og en faglighed ud over det sædvanlige.


Praktisk skal vi blandt andet arbejde med Åbnere på foden,
Solar plexus på flere måder, balancering af Organzoner,
Chakra balancering på foden, hormon balancering
Rygsøjlen i dybden,Nervus vagus på flere måder, Iskiasnerven på flere måder
+ andre gode zoneterapi teknikker.

Teoretisk skal vi gå i dybden med Betændelsestilstande og måden klienters symptomer viser sig på og hvordan vi kan ændre den ubalance. Vi skal se på Nervesystemet + Hormonsystemet og de ubalancer der kan vise sig der og se på hvilke teknikker der vil give bedst og hurtigst effekt

Der skal arbejdes med casestudie. Alt skal prøves af praktisk og vi skal samle al den viden ind fra holdets erfaring med ubalancerne, så alle får lavet et godt kompendie til at arbejde ud fra, så der er noget at bruge efter endt uddannelse.

se praktisk under praktisk

>