Om Lisbeth

Hvem er jeg?
Uddanner, underviser og terapeut gennem 3o år i både Danmark og internationalt.
Hvilket betyder at jeg fra min første tur som underviser og indehaver af zoneterapi skole med klassisk kinesisk medicin besluttede at der var mange andre skønne steder i verden. Derfor har jeg haft glæden af at bo og arbejde i en del forskellige lande i Europa og Australien. At møde forskellige mennesker over hele verden, har givet mig en dyb forståelse på de forskellige aspekter vi mødes med her i livet.

At finde lykken, forstå livets gåder, opleve et balanceret rigt liv kræver en krop og et sind i bevægelse. Det kræver vilje og disciplin til forandring. 

Ønsker vi frihed, er det nødvendigt at kigge indad. 

Frihed er som sådant ikke modigt da der ikke findes angst i et liv med frihed, du følger dine drømme og inspirationer, det du kom her på jorden for at gøre – du er unik, der findes kun en som dig.

Jeg uddanner og behandler ud fra flere aspekter med fokus på energiens veje og healing, underviser i Optimal sundhed og udrensning, Yoga & Chi Gong samt Personlig Udvikling & Kommunikation. Siden 2012 er mange af mine kurser nu online, hvor de sidste 5 år fortrinsvis har været online

Mine forløb er inspireret af mit arbejde med energi, følelser, kommunikation og personlige relationer, baseret på min viden og erfaring igennem de sidste nu mere end 30 års arbejde samt min erfaring gennem årene som sygeplejerske.  

Vil du vide mere om mit arbejde så finder du mig her: www.lisbethskovmand.com find det danske flag øverst i højre hjørne og du har det hele på dansk.

Jeg ønsker dig en rig og fyldestgørende dag, tak for din interesse.

Kærlig hilsen Lisbeth

>