Lisbeths Corner

Passion for Life - visualisering

Du kender det helt sikkert.

Du står i en situation der ikke lykkedes og siger til dig selv – tænkte det nok, eller at du på forhånd er skeptisk i forhold til et bestemt emne. Du har programmeret dit sind til at det kun lykkes delvist eller slet ikke, ubevidst har du visualiseret udkommet af din handling.

Du kan ændre den nedadgående spiral ved at ændre det du visualiserer og meditere på det du vælger er vigtigt her og nu. Du mærker og åbner døre, du gemmer ikke uhensigtsmæssige mønstre bag lås og slå, du vælger at få et løft til din hverdag.

Du vælger hele tiden selv, jeg vejleder og støtter dig.

Hver visualisering arbejder med forskellige aspekter i dit liv.

Forskning viser der er en beviselig effekt af visualisering og meditation.

Lyt til hvorfor det er godt, hvordan du bevidst kan ændre tanker der underminerer dit helbred og dit velvære og hvad du får ud af at arbejde med dig selv på denne måde.

Er du interesseret i at arbejde med energi og få mere viden om hvordan din  energi krop fungerer, så uddybes det ved hvert enkelt emne, alt forklares så du nemt kan komme videre.

Du kan gå så dybt du ønsker, du vælger selv.

Med andre ord, du løfter din indre frekvens af energi gennem forståelse og kærlighed til dig selv.

Du får redskaber gennem visualiseringerne du altid kan benytte og vende tilbage til.

Til hver visualisering får du en beskrivelse af området du arbejder med, så du hurtigere guides ind til det der er specifikt for dig. For hver gang du lytter, kommer du sikkert ind til andre områder i takt med at du åbner op og har lyst og mod til at komme videre.

Du bestemmer selv farten.

Du får 7 forskellige visualiseringer og i alt 13 lydfiler, der er dine for altid.

>